Izrada web stranica sa CMS

Izrada web stranica je ključna za uspješnu prezentiranje vaše tvrtke na Internetu.  Zbog toga je neophodno imati privlačno dizajniranu i funkcionalnu web stranicu koja će privući pozornost vaših klijenata.
Profesionalni izgled i funkcionalnost vaše web stranice može predstavljati onaj kritični elemenat koji će doprinjeti da se klijent odluči upravo za vaš proizvod ili uslugu.

Web stranice izrađene sa sustavom za upravljanje sadržajem (CMS) omogućavaju uređivanje sadržaja web stranice od strane korisnika korištenjem standardnog internetskog preglednika – Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i sl.

Imajući u vidu da je u realnim uvjetima poslovanja važno voditi računa o svakoj potrošenoj ili uloženoj kuni, smatramo da se istim načelom treba voditi i kod izbora optimalne web stranice za vašu tvrtku ili obrt.

Izrada web stranica sa CMS ili klasičnih web stranica?

Kao i kod svakog drugog posla kvaliteta i funkcionalnost internetske stranice u direktnoj je zavisnosti od vremena i truda koji je uložen u njezino nastajanje. Ništa manje nije važno ni održavanje i stalno ažuriranje web stranice.
Po našem mišljenju, optimalno rješenje za najveći broj malih i srednjih tvrtki je izrada web stranica koje se baziraju na primjeni sustava za upravljanje sadržajem, poznatim pod engleskom kraticom CMS (Content Management System).

Glavna prednost ovog načina izrade web stranica je što sadržaj web stranica može samostalno i jednostavno mijenjati sam korisnik, odnosno vlasnik web stranice (ili netko od njegovih zaposlenika, kao dodatni posao). O prednostima web stranica izrađenih sa sustavom za upravljanje sadržajem više saznajte na stranici Prednosti web stranica sa CMS.

Zašto za izradu web stranice odabrati EML-PROJEKT?

Odgovor na ovo pitanje je kratak i jasan – po prihvatljivoj cijeni dobit ćete moderno dizajniranu profesionalnu stranicu  po principu „ključ u ruke“, a mi ćemo vas praktično osposobiti za samostalno mijenjanje sadržaja vaše web stranice.

Izrada web stranica sa CMS je naša usluga koja uglavnom uključuje slijedeće:

  • Inicijalni sastanak na kojem se preciziraju svi detalji oko namjenje, sadržaja, izgleda, roka i cijene izrade web stranice,
  • Kompletna usluga pripreme i izrade web stranice s atraktivnim dizajnom po izboru naručitelja,
  • Registracija domene i ugovaranje hosting usluge (uključeno u cijenu) – web stranice su smještene na sigurnim serverima u Zagrebu,
  • Postavljanje web stranice na server i provjera funkcioniranja iste na svim preglednicima,
  • Optimizacija stranice za bolje pozicioniranje na pretraživačima (SEO)
  • Prijava web stranice na glavne pretraživače – Google, Bing, Yahoo…
  • Ugradnja i aktiviranje usluge Google Analytics za praćenje i analizu velikog broja elemenata o broju i ponašanju posjetitelja web stranice,
  • Pomoć pri aktiviranje Google Adwords računa i po dogovoru pokretanje reklamne kampanje na Google Adwordsu,
  • Praktična obuka za mijenjanje sadržaja vaše web stranice i osiguravanje Upute za mijenjanje sadržaja web stranica s CMS.

Kod izrade web stranice koristimo se isključivo najnovijim verzijama svjetski najpoznatijih sustava za upravljanje sadržajem web stranica – WordPress i Joomla, kao i profesionalnim dodatcima za osiguravanje modernog dizajna i funkcionalnosti web stranice.

Plaćanje izrade web stranice je 50% nakon prihvaćanja naše ponude, a ostatak nakon završetka izrade i provjere funkcioniranja iste na serveru.

Uskoro! Video tečaj o izradi web stranica sa CMS WordPress