Redizajniranje web stranica

Redizajniranje web stranica – kada i zašto?

Redizajniranje web stranica je postupak kojim se mijenjaju postojeće web stranice na naćin da se mijenja njihov dizajn i funkcionalnosti.

Vremenom ste došli do toga da vaša web stranica više ne zadovoljava vaše potrebe, želite iskoristiti sve prednosti dizajna funkcionalnosti suvremenih dinamičkih web stranica, ili ste nezadovoljni stalnim moljakanjem vašeg web dizajnera da izvrši određene promjena a on nikad nema vremena – bez obzira bit će nam drago da vam pomognemo.

Mi ćemo izraditi potpuno novu stranicu sa sustavom za upravljanje sadržajem na način da iskoristimo sadržaj vaše postojeće stranice (ukoliko je isti ažuran i zadovoljava vaše potrebe), ali će vaša nova stranica imati sve funkcionalnosti koje donosi sustav za upravljanje sadržajem (CMS). O prednostima web stranica izrađenih sa sustavom za upravljanje sadržajem više saznajte na našem blogu.

Redizajniranje web stranica

Redizajniranje web stranica – što dobijete ?

Dakle, redizajniranjem vaše web stranice vi ćete dobiti potpuno novu web stranicu sa svim funkcionalnostima dinamičkih internetskih stranica, te ćete sami moći mijenjati sadržaj vaše stranice.
Sve ovo ćemo uraditi ne gaseći vašu postojeću web stranicu do aktiviranja nove stranice, te na taj način neće doći do prekida prikaza vaše stranice na internetu.

Također, s obzirom da će naziv vaše stranice ostati isti vi ćete zadržati postojeće posjetitelje i do tada stečeno pozicioniranje na tražilicima (nećete prolaziti proces indeksiranja kao što je to slučaj s novim web stranicama).

Mi ćemo izvršiti inicijalnu optimizaciju vaše web stranice radi što boljeg  pozicioniranja na glavnim internetskim tražilicama kao što su Google, Yahoo i dr.

Isto tako, objasnit ćemo vam kako da sami optimizirate svoje stranice, te vas upoznati s alatima za tu namjenu. Na taj ćete vi sami, koji najbolje poznajete posao kojim se bavite, osigurati više posjetitelja vaše internetske stranice, dakle više potencijalnih klijenata.

Cijene već od 1.000 kn (+PDV)