Reference

Pogledajte primjere izrađenih web shopova!

web shop bygreen.hr

WEB SHOP TVRTKE BYGREEN D.O.O. IZ PRELOGA

Web trgovina www.bygreen.hr je vlasništvo tvrtke Bygreen d.o.o. iz Preloga, koja se bavi zastupanjem i prodajom proizvoda za grijanje na pelete, toplinskih pumpi i slično.

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i WooCommerce i odlikuje se detaljnim opisom proizvoda. Web shopom potpuno samostalno upravlja korisnik. Web shop je nedavno potpuno redizajniran.

Web shop noina-arka.com

WEB SHOP NOINA-ARKA.COM

Web trgovina www.noina-arka.com je vlasništvo tvrtke Noina Arka d.o.o. iz Pazina koja se bavi prodajom namještaja.

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i integriranim web shopom Woocommerce. Web shop je atraktnivnog dizajna i daje mogućnost kartičnog plaćanja – jednokratno i na rate.

Izrada web shopa Zippo

WEB SHOP ZIPPO.COM.HR

Web trgovina www.zippo.com.hr je vlasništvo tvrtke SATELIt-tbm d.o.o. iz Zagreba, zastupnika svjetski poznatog branda Zippo za Jugoistočnu Europu.

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i integriranim web shopom Woocommerce. Dizajn i funkiconalnosti web trgovine su rađena sukladno striktnim zahtjevima predstavnika tvrtke Zippo. Stranica je dvojezična – engleski i hrvatski i osim proizvoda ima veliki broj drugih stranica.

Izrada Web shopa Tea Time One

WEB SHOP TVRTKE TEA TIME ONE D.O.O. IZ ZAGREBA

Web stranica i web shop www.tea-time-one.hr su vlasništvo tvrtke Tea Time one direktnog uvoznika kvalitetnih japanskih i kineskih čajeva.

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i integriranim web shopom Woocommerce i odlikuje se atraktivnim dizajnom.

Web shop ima, uz plaćanje pouzećem i PayPal, mogućnost kartičnog plaćanja (OnPay).

Izrada web shopa Zippo

WEB SHOP TVRTKE STIPSA D.O.O. IZ SPLITA

Web trgovina www.stipsa.eu je vlasništvo tvrtke Stipsa d.o.o. iz Splita, zastupnika norveškog proizvođača grijalica Glamox i proizvođača sustava za podno grijanje Elektra.

Web shop ima velik broj varijabilnih proizvoda (proizvoda sa većim brojem različitih modela).

Između ostalih načina plaćanja integrirana su plaćanja Paypal  i kartično plaćanje (Webteh – Monri).

Web shop Euronavis

WEB SHOP TVRTKE EURONAVIS D.O.O. IZ ZAGREBA

Web trgovina www.euronavis.net je vlasništvo tvrtke Euronavis d.o.o. iz Zagreba, koja se bavi savjetovanjem, certifikacijom i prodajom proizvoda za nautičare.

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i WooCommerce i ista je s obzirom na specifičnosti prilagođena da radi kao katalog proizvoda.

Web stranica i web shop su dvojezični – hrvatski i engleski jezik.

Izrada web trgovine - Kena interijeri

WEB SHOP TVRTKE KENA INTERIJERI D.O.O. IZ ZAGREBA

Web shop www.kena-interijeri.hr je vlasništvo tvrtke KENA INTERIJERI d.o.o. iz Zagreba, koja se bavi prodajom namještaja za spavanje i tapeciranog namještaja .

Web stranica je izrađena sa CMS WordPress i WooCommerce i ima detaljne opise proizvoda koji se prikazuju u vidu kataloga sa mogućnošću upita za detaljnije informacije.

Lokacija

Pirovačka 11,
10040 Zagreb

Upit za izradu web stranice

Kartično plaćanje

Privatnost

Najčešća pitanja prije izrade web shopa

Koliko traje izrada web shopa?

Postupak izrade web shopa obično traje od 14 do 30 dana od dostave potrebnih materijala i prvenstveno zavisi od složenosti web shopa.

Što mi treba za izradu web shopa?

Naš savjet je da nas kontaktirajte (telefonom ili da pošaljete upit) i dobit ćete sve potrebne informacije za izradu web shopa.  Temeljem vaših zahtjeva dobit ćete i okvirnu cijenu i vrijeme potrebno za izradu.

Da li se web shop može naknadno proširivati sa dodatnim kategorijama i proizvodima?

U web shop se mogu u bilo kojem trenutku dodavati nove kategorije i novi proizvodi, kao i mijenjati postojeće kategorije i proizvodi u web shopu. To možete raditi vi sami (uz pomoć naših uputa – obuke), a isto tako možete zatražiti da to mi uradimo proširenje web shopa (po pristupačnim cijenama).

Koliko se maksimalno proizvoda može unijeti u web shop?

Nema ograničenja u broju proizvoda u web shopu, jedino treba voditi računa da se odabere odgovarajući hosting paket (smještaj na serveru) za planirani broj proizvoda u web shopu.