REDIZAJNIRANJE WEB STRANICA

Ako je vaša web stranica zastarjela po dizajnu ili po funkcionalnosti, mi ćemo koristeći postojeći sadržaj, napraviti novu suvremenu web stranicu sa CMS sustavom

Redizajniranje web stranica – kada i zašto?

Redizajniranje web stranica je postupak kojim se mijenjaju postojeće web stranice na naćin da se mijenja njihov dizajn i funkcionalnosti.

Vremenom ste došli do toga da vaša web stranica više ne zadovoljava vaše potrebe, želite iskoristiti sve prednosti dizajna funkcionalnosti suvremenih dinamičkih web stranica, ili ste nezadovoljni stalnim moljakanjem vašeg web dizajnera da izvrši određene promjena a on nikad nema vremena – bez obzira bit će nam drago da vam pomognemo.

Mi ćemo izraditi potpuno novu stranicu sa sustavom za upravljanje sadržajem na način da iskoristimo sadržaj vaše postojeće stranice (ukoliko je isti ažuran i zadovoljava vaše potrebe), ali će vaša nova stranica imati sve funkcionalnosti koje donosi sustav za upravljanje sadržajem (CMS). O prednostima web stranica izrađenih sa sustavom za upravljanje sadržajem više saznajte na našem blogu.

Redizajniranje web stranica – što dobijete ?

Dakle, redizajniranjem vaše web stranice vi ćete dobiti potpuno novu web stranicu sa svim funkcionalnostima dinamičkih internetskih stranica, te ćete sami moći mijenjati sadržaj vaše stranice.
Sve ovo ćemo uraditi ne gaseći vašu postojeću web stranicu do aktiviranja nove stranice, te na taj način neće doći do prekida prikaza vaše stranice na internetu.

Također, s obzirom da će naziv vaše stranice ostati isti vi ćete zadržati postojeće posjetitelje i do tada stečeno pozicioniranje na tražilicima (nećete prolaziti proces indeksiranja kao što je to slučaj s novim web stranicama).

Mi ćemo izvršiti inicijalnu optimizaciju vaše web stranice radi što boljeg  pozicioniranja na glavnim internetskim tražilicama kao što su Google, Yahoo i dr.

Isto tako, objasnit ćemo vam kako da sami optimizirate svoje stranice, te vas upoznati s alatima za tu namjenu. Na taj ćete vi sami, koji najbolje poznajete posao kojim se bavite, osigurati više posjetitelja vaše internetske stranice, dakle više potencijalnih klijenata.

Lokacija

Pirovačka 11,
10040 Zagreb

Pošaljite upit ili zatražite ponudu za izradu web stranice

Kartično plaćanje

Privatnost

2 + 12 =

Najčešća pitanja prije izrade web stranice ili web shopa

Koliko traje izrada web stranice i web shopa?

Postupak izrade web stranice ili web shopa obično traje od 14 do 30 dana od dostave potrebnih materijala i prvenstveno zavisi od složenosti web stranice.

Što mi treba za izradu web stranice ili web shopa?

Naš savjet je da nas kontaktirajte (telefonom ili da pošaljete upit) i dobit ćete sve potrebne informacije za izradu web stranice ili web shopa.  Temeljem vaših zahtjeva dobit ćete i okvirnu cijenu za izradu.

Da li se web shop može naknadno proširivati sa dodatnim kategorijama i proizvodima?

U web shop se mogu u bilo kojem trenutku dodavati nove kategorije i novi proizvodi, kao i mijenjati postojeće kategorije i proizvodi u web shopu. To možete raditi vi sami (uz pomoć naših uputa – obuke), a isto tako možete zatražiti da to mi uradimo proširenje web shopa (po pristupačnim cijenama).

Koliko se maksimalno proizvoda može unijeti u web shop?

Nema ograničenja u broju proizvoda u web shopu, jedino treba voditi računa da se odabere odgovarajući hosting paket (smještaj na serveru) za planirani broj proizvoda u web shopu.